Välkommen till min lilla verkstad!


Här vill jag sprida ideér till vad man kan göra själv hemma, med barnen eller med mormor. Det skall inte behöva kosta mycket, bara vara roligt! :) Det känns ju lite konstigt att starta upp en blogg när det finns så många proffs där ute men jag tycker att alla skall kunna pyssla hemma även de som inte har mycket pengar, en cricut, big shot eller andra maskiner och verktyg, och jag har en väldigt enkel och rak stil på det jag gör så hoppas att jag inspirerar någon att sätta igång! :)

tisdag 31 augusti 2010

...och min sons 4-års tårta...

Sitter och lägger ut lite bilder på Facebook och då kom de här upp, och då det är ett litet pysslande med tårtor och bakelser så tycker jag ändå att de passar.

Det här är faktiskt första gången i mitt liv som jag gjort något i marsipan, men vad gör man inte för sonen sin, vill han ha en krokodil i marsipan på sin tårta så visst får han det, man fyller ju faktiskt bara fyra år 1 gång i sitt liv! :)

Jag gjorde en stor tårta och delade den i två då vi skulle ha två små kalas, annars hade det bara åkt två halvor i soporna och det tycker jag är onödigt, eller så "offrar" sig mamma och äter upp det som är kvar och det vet vi ju vart det sätter sig och det tycker jag också är onödigt! ;) 

Den första med flodhästen var hos farmor och farfar och krokodil-tårtan med små-kusinerna Vanja, Verner och Ylva här i Knivsta.


Jag var lite dåligt förberedd inför denna, hade nog handlat mer men att det skulle bli en flodhäst bestämdes först när vi var hemma från affären.
Så i ögonen har jag satt två små korn snabb-kaffe och till tänder satt jag pärlsocker.
Man tager vad man haver! :)
Och nog verkar väl sonen lite nöjd iallafall! :)
...och lägg märke till hans egen-gjorde lilla mask som ligger där mitt fram, den har också små pärlsocker till ögon och skulle absolut vara med! :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...